Fysio inloopspreekuur

De afgelopen jaren hebben we bij de vereniging gebruik mogen maken van het inloopspreekuur op de dinsdagavond, georganiseerd door fysiotherapeuten Erwin Simpelaar en Jan-Willem Florie van praktijk “Mens en Beweging”. Helaas is Jan-Willem door verandering van werkgever afgevallen waardoor alleen Erwin op de maandag beschikbaar is.

Dinsdagavond

Per 17 maart zal het inloopspreekuur op de dinsdagavond worden overgenomen door Marjolein Bil. Zij is een collega van Erwin en sinds november 2019 verbonden aan de praktijk. Marjolein stelt zich hieronder voor.

 

marjolein_bil_2020.jpg

Marjolein Bil tijdens een wedstrijd uit de SkyRunner Series


“Ik ben Marjolein, sinds november 2019 Fysiotherapeut bij Mens & Beweging. Ik heb hiervoor 5 jaar als fysiotherapeut in Zwitserland gewerkt en sinds december samen met mijn vriend naar Nederland terugverhuisd. Beide zijn wij hardlopers in hard en nieren. We hebben elkaar ontmoet tijdens de marathon in Leiden in 2013, en sindsdien is ons sportieve avontuur alleen maar gegroeid. Ik ben naast fysiotherapeut een ultratrailer en canicrosser. En mijn vriend is de 5-10km specialist en canicrosser.”

Marjolein zal op de dinsdagavond aanwezig zijn tussen 18:50 en 19:30 uur dus als je gebruik wilt maken van deze service zorg dan dat je op tijd aanwezig bent.


Fysio for You

Naast het inloopspreekuur op de baan kan je ook terecht bij het inloopspreekuur van Fysio For You. Leden van de startersgroepen maken hier al een aantal jaren gebruik van. Op maandagavond tussen 19:00 en 20:00 uur kun je terecht bij sportfysiotherapeut Rosalie de  Graaf en op dinsdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur houdt osteopaat en fysiotherapeut Martijn Bliek inloopspreekuur. Locatie is de praktijk van Fysio for You (voorheen gebouw Kibeo/bowlingbaan) naast Fitland XXL.

 

rosalie_martijn_2020.jpg

Rosalie de Graaf & Martijn Bliek van praktijk Fysio for You